skip to Main Content

Mijn naam is Ans Langerak-Groenenberg, geboren en getogen in Leiden en woonachtig in het bruisende Den Haag.
Al jaren ben ik werkzaam in de administratieve sector en om de dagelijkse stress en andere spanningen van mijn werk los te laten ben ik in 2014 gestart met het volgen van Hatha Yoga lessen. Door het volgen van deze lessen kwam ik tot het besef dat ik iets wilde gaan doen waar mijn hart ligt. Mijn eerste kennismaking met masseren was het volgen van een workshop ontspanningsmassage bij Robin van Wees van de OMB Academie te Den Haag.
Al snel wilde ik veel meer weten van dit vak en gaf ik me op voor de basiscursus ontspanningsmassage. Na het afronden van de cursus heb ik mij ingeschreven voor de opleiding tot professioneel Ontspanningsmasseur en tevens deze opleiding met succes afgerond.

“Ieder mens is nu eenmaal uniek en dat maakt het masseren ook zo enorm leuk”

Omdat het menselijk lichaam zo enorm fascinerend in elkaar zit, ben je als masseur nooit uitgeleerd. Het blijft mooi hoe ieder persoon weer anders reageert op een massage.
Het is voor mij steeds weer een uitdaging om een massage af te stemmen die bij hem of haar past.
Want ieder mens is nu eenmaal uniek en daarom wil ik mijn klanten de volledige aandacht geven. Dat maakt het masseren ook zo enorm leuk!
Doordat de maatschappelijke druk hoog is, vergeten we nog wel eens om stil te staan en te luisteren naar de signalen van ons lichaam. Ik wil graag mensen tijdens een behandeling rust, ruimte voor zichzelf en ontspanning bieden.
Ik masseer aan huis maar je bent ook van harte welkom in mijn massagepraktijk aan huis, gevestigd in Houtwijk te Den Haag. Ook heb ik een facebook-pagina waar ik regelmatig aanbiedingen en acties op vermeld net als op mijn website. Het is mijn missie om mensen te leren zich beter te ontspannen, met behulp van een massage.

Voel je welkom bij Massage*by*Ans

Back To Top