skip to Main Content

Wat is een Stoelmassage?

Een stoelmassage is een korte maar effectieve drukpuntmassage van de rug, schouders, armen, handen, heupen, nek en hoofd.
Deze massage is ontwikkeld door David Palmer (grondlegger van de preventieve stoelmassage) en gebaseerd op de oude Japanse drukpuntmassage. Door de korte duur en hoge effectiviteit is deze massage voor veel particulieren maar ook bedrijven interessant.
U zit comfortabel in een speciaal ontworpen, ergonomische stoel. De stoel kan op ieders lichaam worden ingesteld, zodat u maximaal kunt ontspannen. De duur van de stoelmassage kan variëren van 15 tot 30 minuten. De stoelmassage kan overal gegeven worden waar de stoel kan staan. Vandaar de toepasselijke naam “on-site-massage”

Stoelmassage preventief
Preventieve stoelmassage is het behandelen van stress en lichamelijke klachten. De massage vindt plaats door de kleding heen, er komt geen olie aan te pas en na de massage kunt u dus direct weer aan het werk.

Stoelmassage curatief
De curatieve stoelmassage is met olie, wordt op de blote huid toegepast en werkt nog dieper op de spieren. Op deze manier kan ik bestaande klachten zoals pijn in de nek/rug en schouders verlichten en verhelpen.
De massage is ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van klachten als RSI, vermoeidheid en symptomen van stress.

Is de stoelmassage geschikt voor u?
De stoelmassage is niet voor iedereen geschikt. Stoelmassage is een preventieve massage en kan geen behandeling voor medische klachten zijn en is niet geschikt voor zwangere vrouwen.
Om bovenstaande redenen wordt een massage altijd vooraf gegaan door een korte mondelinge screening.

U zult ervaren dat deze massage een echte oppepper is voor lichaam en geest!

Back To Top